Etixx start verdeling van NAQI® sportlotions bij gespecialiseerde sportshops en apotheken

Vanaf 2016 slaan Etixx, ontwikkelaar van sportvoedingsproducten en –supplementen, en NAQI®, fabrikant van sportlotions, de handen in elkaar. Zo versterken de twee Belgische bedrijven hun positie in het bijzonder competitief internationaal speelveld.

 

Davy De Vlieger, CEO Etixx, vat het als volgt samen: ‘Door de samenwerking voorzien we elke sporter voortaan nog beter van de producten die hij of zij nodig heeft. Etixx zal de sportlotions van NAQI®  via apotheken en gespecialiseerde sportzaken distribueren. Door onze krachten te bundelen, versterken we allebei onze positie als marktleider van producten voor alle sporters, actief op recreatief en op topsportniveau.’

NAQI® en Etixx zijn extreem gedreven in hun productontwikkeling om de absolute top in hun marktsegment te leveren. Hun producten worden ontwikkeld in samenwerking met topsporters en sterk wetenschappelijk onderbouwd om zo een optimale en gebalanceerde ondersteuning te bieden aan zowel de amateur als de professionele sporter.

De officiële lancering van de samenwerking tussen Etixx en NAQI® vindt plaats op Velofollies, de grootste wielerbeurs in Vlaanderen. Van 15 tot 17 januari 2016 kunnen alle wielerliefhebbers hier kennismaken met “Belgiums Best” in sportlotions en voeding.

 

Over NAQI®

Het familiebedrijf NAQI® werd opgericht in 1986 en heeft een jarenlange ervaring in de sportwereld. Voor het identificeren en de ontwikkeling van hun sportgamma werkt NAQI® nauw samen met sporters, hun entourage en de medische wereld. Zo ontwikkelen zij specifieke producten om de spieren en huid voor te bereiden op de prestatie, ze te beschermen en het herstel te verbeteren. De sportproducten van NAQI® worden wereldwijd verdeeld en gebruikt door tal van (top)sporters, vooraanstaande atleten en clubs.

Over Etixx

De producten van Etixx Sports Nutrition zijn ontwikkeld met en worden gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop. Het doel: optimale sportprestaties ondersteunen door de ontwikkeling van een volledig gamma van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten en ondersteund door hoogkwalitatieve tests. Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding.